brandbox
brandbox

Sportcoaching

Wat drijft jou om iedere week lekker te gaan sporten? De getallen liegen niet, veel mensen hebben moeite om in beweging te komen en te blijven! Een Sportcoach helpt je om gemotiveerd te blijven. Belangrijker nog, hij inspireert jou om te doen wat je leuk vindt en je grenzen te verleggen! Maak kennis met alle sporten die het USC te bieden heeft en leer in korte tijd meer over sport, voeding en lifestyle!

LEES MEER OVER SPORTCOACHING >

Zometeen bij USC

Er zijn vandaag helaas geen lessen gepland.

   Twitter

USC Actueel

 • Inschrijven cursusblok 2, 2016-2017
  ​Vanaf dinsdag 4 oktober, 10.00 uur, kun je je weer inschrijven voor diverse cursussen van blok 2 voor het seizoen 2016-2017. Inschrijven kan via de balie van het USC of via onze website: www.dmsonline.uscleiden.nl. Nieuw in Blok 2: Spinning op hartfrequentie op de dinsdagavond!
  Lees verder >
 • Extra beginnersles Aerial Acrobatics
  ​Vanaf donderdag 22 september is er een extra Aerial Acrobatics beginnersles gepland van 18.00 uur - 19.00 uur. Je kunt je hier inmiddels voor inschrijven aan de balie of via onze website. ​
  Lees verder >
 • Release party
  ​Op zaterdag 1 oktober is er weer een nieuwe release party! Hier presenteren wij de nieuwe kwartaal trainingen van de lessen Club Power, Club Yoga en Body Shake.
  Lees verder >
 • Inschrijven cursusblok 1, 2016-2017
  Vanaf maandag 8 augustus, 10.00 uur, kun je je weer inschrijven voor diverse cursussen van blok 1 voor het seizoen 2016-2017. Inschrijven kan via de balie van het USC of via onze website: www.dmsonline.uscleiden.nl. Nieuw in Blok 1: Tai Chi op de donderdagavond!
  Lees verder >
 • 5 verschillende pizza's verkrijgbaar op het usc
  De meest gegeten snack in de wereld, all naturel met 100% natuurlijke ingrediënte, geen conserveringsmiddelen, 100% made in Italy en geproduceerd volgens traditioneel, Napoletaans recept. Vanaf nu alle 5 verkrijgbaar voor €5,50 bij het USC!
  Lees verder >

Achieve More
Through Sponsoring

Reclame maken word steeds lastiger en de advertentieruimte wordt steeds duurder. Wij bieden ondernemers graag advertentieruimte naast onze sportvelden, op onze website of op onze beeldschermen maar wij willen af van de oude formule waarbij men alleen betaalt voor exposure. Naast de presentatie bieden wij u juist wat extra’s. U kunt een keuze maken uit 4 pakketten die vooraf zijn vastgesteld. Ook is het mogelijk één van de pakketten aan te vullen met narrowcasting of een banner op de website. In het jaar 2016 krijgt u dan de optie naast het reclamebord een teambuildingactiviteit aan te bieden aan het personeel.

>> LEES MEER OVER SPONSORING

SPORTEN HOEF JE NIET ALLEEN TE DOEN

Word lid van een studentensportvereniging en train samen met teamgenoten voor toernooien en wedstrijden. De verenigingen bieden naast een sportieve uitdaging op vele niveaus een sociale omgeving waarin je veel mensen kan leren kennen: Badminton / Basketbal / Hardlopen / Hockey / Lacrosse / Rugby / Tennis / Ultimate Frisbee / Voetbal / Volleybal / Waterpolo / Zwemmen. Kijk bij de sport die jou aanspreekt en vind de extra informatie over de verenigingen in de banner.

Met je sportabonnement kun je altijd één keer gratis met een vereniging mee sporten om uit te vinden wat bij je past, dus vraag hem snel aan.

BEKIJK ONS SPORTAANBOD >

Achieve more

Through sport

Wil je een dag gratis proefdraaien? Registreer je dan online en activeer je inspiratiepas bij de receptie van het USC of de Plex-Fit!

Vraag je gratis Inspiratiepas aan >